The Jim fitness Corona update

Beste Leden van The Jim Fitness,
 
Zoals u reeds vernomen heeft zijn alle sportcentra in Nederland op last van de overheid gesloten tot vooralsnog 6 april 2020.

Naar aanleiding van deze tijdelijke sluiting voor sportcentra willen we u graag informeren over wat wij als sportcentrum doen om u tegemoet te komen in deze roerige en uitzonderlijke tijden.

Wij vinden dat u, in deze onzekere tijd ,niet ook nog de last zou moeten dragen van de ondernemers die in zwaar weer verkeren ten tijde van de Corona crisis. Daarom hebben wij besloten om alle abonnementen te bevriezen voor de tijd dat er niet getraind kan worden in ons sportcentrum. Dit houdt in dat er geen afschrijving van de contributie zal plaatsvinden ten tijde van de sluiting van het sportcentrum. Tevens zullen alle vooruitbetaalde contributies gecompenseerd worden wanneer we weer open mogen.

De reeds betaalde contributie, vanaf 16 maart t/m 31 maart 2020, zal achteraf gecompenseerd worden nadat uw abonnement afloopt of u kunt er voor kiezen om deze periode aan iemand anders cadeau te doen in de vorm van een sporttegoed.

Tijdens de sluiting zullen er via onze social media kanalen live lessen te volgen zijn zodat er toch thuis gesport kan worden.

Tot slot hopen wij dat deze crisis snel achter de rug is en iedereen weer gezond en vitaal bij ons kan komen trainen.

Houd afstand van elkaar, blijf gezond en zorg voor je naaste.
 
Tot snel,
 
Team The Jim Fitness