Welkom bij The Jim Fitness
Beste Leden van The Jim Fitness, Yess we mogen weer! Vanaf 19 mei mogen wij onze deuren weer openen. We hebben lang uitgekeken om onze sporters weer te mogen ontvangen en dat mag nu met een aantal maatregelen. Reserveringen maak je bij ons ter plekke bij aankomst net als je registratie.. een mondkapje is verplicht bij binnenkomst maar niet als je aan het sporten bent, dan mag hij dus af.. Mocht je je niet helemaal fit voelen (snotneus of iets dergelijks) blijf dan nog even thuis tot je daar geen last meer van hebt. Uiteraard blijft binnen onze club de 1,5 meter maatregel v
Beste Leden, Er zijn een aantal wijzigingen in ons groepslessen rooster. Deze wijzigingen gaan in per 6 januari 2020. U kunt het nieuwe rooster vinden in de app of op https://thejimfitness.nl/lessen The Jim fitness
Als je ooit in Thailand bent geweest, dan heb je deze salade vast wel eens gegeten! Som Tum, oftewel papayasalade, is een echte klassieker in de Thaise keuken en heel simpel en snel te maken. In Thailand maken ze hem met onrijpe papaya, maar aangezien die in ons landje niet zo makkelijk te krijgen zijn is een zakje gesneden witte kool een prima alternatief. Ook als de Oosterse keuken niet zo jouw ding is, is deze salade een aanrader! Nog een groot pluspunt van dit recept is dat alle ingrediënten erg goedkoop zijn; een prima budgetmaaltijd wanneer je aan het einde van je geld nog een be
Iedereen kent ondertussen wel de normale worteltjestaart. Niet dat je die echt een bron van groente kan noemen, het bevat voornamelijk veel suiker. Maar let op: deze hartige worteltjestaart bevat wél veel groenten en is hartstikke lekker als warme maaltijd. Geschikt voor vegetariërs of de meatless monday. Je kunt hem slanker maken door te kiezen voor light crème fraîche en 30+ kaas. Enjoy! 20 minuten voorbereiding 20 minuten kooktijd Avondeten 4 portie(s) Ingrediënten 1 kg Wortel(s) 1 rol Bladerdeeg 200 gram Crème fra&
Wist je dat een Thaise kipcurry echt heel lekker kan zijn? Give it a try! Probeer dit recept met een zoete en romige smaak van kokosmelk. Benodigdheden Wokpan Kookpan Ingrediënten 1 el. Phanaeng currypasta 1 teentje Knoflook Halve Uien 75 gram Zilvervliesrijst 100 gram Kipfilet 200 gram Broccoli 1 stuk Tomaat 1 tl. Gemberpoeder 1 tl. Zwarte peper 100 ml. Kokosmelk light 1 el. Olijfolie 1 handje Ongezouten noten 1 mespunt Sambal Bereidingswijze Snijd de ui en knoflook in stukjes. Doe de olie in een wokpan en fruit de ui en
Het kost even wat meer tijd, maar dan heb je ook wat! De smaken van alle ingrediënten passen perfect bij elkaar en de knapperige bodem met de zachte vulling zijn een traktatie voor je mond. De combinatie van zachte geitenkaas en gedroogd fruit (zoals vijgen of dadels) is sowieso een klassieker en deze smaken passen dus ook perfect bij het zoetje die de pompoen heeft. Dit is echt een showstuk op tafel als je eens flink wilt uitpakken en je gasten of gezin wilt laten zien wat je in huis hebt op culinair gebied, maar het is ook nog eens super gezond! Benodigdheden Keukenmach
Wegens feestdagen hebben wij aangepaste openingstijden: Dinsdag 24 December 2019 (Kerstavond) 7:00 tot 17:00 uur * Woensdag 25 December 2019 (1ste Kerstdag) 9:00 tot 17:00 uur * Donderdag 26 December 2019 (2de Kerstdag) 9:00 tot 17:00 uur * Dinsdag 31 December 2019 7:00 tot 17:00 uur * Woensdag 1 Januari 2020 GESLOTEN * Op deze dagen vervallen de ochtend en avond de groepslessen.
Havermout bar 5 minuten voorbereiding 45 minuten kooktijd Tussendoortje 4 portie(s) De dagen zijn nu korter geworden, straks wordt het kouder… Tijd voor knusse avondjes op de bank! Daar mag af en toe best wat lekkers bij. Deze warme zachte en crunchy havermout bar is het ultieme comfortfood voor de koudere dagen. Tevens ook ideaal als mealprep! Benodigdheden Spatel Staafmixer Theedoek Maatbeker Cakeblik Kom Ingrediënten 385 gram Havermout 210 gram Overrijpe banaan 6 el. Maple Syrup 110 gram Ongezoete amandelmelk 2 Eieren 1 tl. Vanille ex
Dikke pompoensoep 10 minuten voorbereiding 10 minuten kooktijd Lunch 4 portie(s) Benodigdheden Staafmixer Ingrediënten 2 kleine (biologische) Pompoen 4 grote Uien 2 teentjes Knoflook 1 dikke centimeter Verse Gember 2 Bouillonblokje(s) 1 eetlepel Olijfolie klein beetje Zwarte peper snufje Zout Bereidingswijze Stap 1. Was de beide pompoenen aan de buitenkant goed met een schoon schuursponsje. De schil eet je gewoon op, dus deze moet goed schoon zijn. Snijd hem vervolgens doormidden en ontdoe de pompoenen van hun draderige kern. Snijd de pompoen vervo
Calippo green smoothie 4 minuten voorbereiding 1 minuten kooktijd Ontbijt 2 portie(s) Benodigdheden Blender Ingrediënten 1 Komkommer 1 Limoen 1 Citroen 3 perssinaasappel(s) 1 bevroren banaan handje Diepvriesfruit: mango 1 Pastinaak halve tl Kurkumapoeder geschild Verse Gember Bereidingswijze Stap 1: Schil de pastinaak en de gember. Pers de sinaasappels, citroen en limoen. Stap 2: Snijd alle andere ingrediënten in stukjes en doe ze in de blender. Voeg de kruiden toe en het sap van de citrusvruchten. Blend tot het een ega
Italiaanse aardappelsalade 5 minuten voorbereiding 10 minuten kooktijd Avondeten 1 portie(s) Bij Italiaans eten denk je als snel aan pizza of pasta. Niet altijd even gezond. Met dit recept haal je de smaken van Italië in huis op een verantwoorde manier. Olijfolie, verse pesto en kruiden zijn de smaakmakers van dit gerecht. Snel aan tafel! Benodigdheden Magnetron Zeef Kom Ingrediënten 1 - 2 el. Verse pesto 1 el. Olijfolie 1 bol (= 125 gram) Mozzarella light 6 stuks radijsjes 100 gram Komkommer 175 gram Sperziebonen 8 stuks Zongedr
Low-carb tacoschotel 5 minuten voorbereiding 15 minuten kooktijd Avondeten 4 portie(s) Benodigdheden Magnetron Garde Vergiet Koekenpan Maatbeker Ingrediënten 4 tl. Oregano 4 tl. Paprikapoeder 3 tl. Komijnpoeder 3 tl. Uienpoeder 2 tl. cayennepeper 2 tl. Zwarte peper 2 tl. Knoflookpoeder 400 gram (1 blik) Zwarte bonen 400 gram Courgette 400 gram (1 blik) mais 350 gram (gerookte) tofu 8 plakken cheddar kaas 500 ml. Ongezoete amandelmelk 2 el. Bloem 8 stuks Tomaten 2 el. Tomatenpuree 250 ml. Gezeefde tomaten 4 el. Wokolie snufje Zout &nbs
Kokosmuffins van cannellinibonen 10 minuten voorbereiding 30 minuten kooktijd Tussendoortje 12 portie(s) In veel baksels zoals cake en muffins wordt meel of bloem gebruikt. Je kan dit gezonder maken door te kiezen voor volkoren meel. Maar je kan ook een totaal andere weg inslaan en bonen gebruiken ter vervanging van meel. En nee, deze proef je niet! Zoals bij deze kokosmuffins. Probeer het zelf! Benodigdheden Oven Staafmixer Muffinvorm Ingrediënten 1 blik cannellini bonen 3 Eieren 1 tl Vanille extract 1 Banaan 1 el Bakpoeder 50 gram Kokos &
Zelfgemaakte pindakaas 8 minuten voorbereiding 5 minuten kooktijd Tussendoortje 1 (potje) portie(s) Wist je dat je zelf pindakaas kan maken in nog geen 10 minuten? Deze eigengemaakte pindakaas bevat geen ongezonde vetten of conserveringsmiddelen. Dit semi-vloeibare goud heeft een mooie romige textuur en een heerlijke natuurlijke pindasmaak. Zorg trouwens wel dat je een keukenmachine in huis hebt! Benodigdheden Oven Keukenmachine / staafmixermolentje Ingrediënten 450 ongezouten pinda’s 1 el Sesamolie 1 el Honing 2 tl Zou
Vegan Indonesian meatballs 5 minuten voorbereiding 25 minuten kooktijd Avondeten 2 portie(s) Benodigdheden Blender Keukenmachine / staafmixermolentje Koekenpan Theedoek Kom Ingrediënten 2 tl. Garam masala 1 tl. Knoflookpoeder 1 tl. Citroengras Snuf Peper en Zout 2 tl. Uienpoeder 1 tl. Gemberpoeder 4 el. Wokolie 2 tl. Nootmuskaat 2 tl. Kerriepoeder 2 el. Kokosbloesemsuiker 1 el. Tomatenpuree 60 gram paneermeel 1 tl. Komijnpoeder 2 tl. Korianderpoeder 250 gram Tempeh 30 gram cashewnoten 1 stuks Flax seed egg Bereidingswijze Sta
Kipsalon gezond 10 minuten voorbereiding 30 minuten kooktijd Avondeten 2 portie(s) Benodigdheden Oven Bakpapier Pan Ovenbestendig schaaltje Ingrediënten 250 gram Kipfilethaasjes 150 gram Cherrytomaatjes 2 grote Zoete aardappelen 125 gram Mozzarella light Halve Komkommer 1 Rode paprika handje Ijsbergsla 1 Ui 4 eetlepels Griekse yoghurt 1 teen Knoflook 1 theelepel Bieslook 1 theelpel Paprikapoeder Bereidingswijze Stap 1. Verwarm de oven voor op 225 ˚C. Stap 2. Schil de zoete aardappelen en snijd ze in frieten van ca. 1 cm dik. Kruid met de